Vezeték nélküli Internet felsőfokon

Internet szolgáltató Pusztabánrévén

  • Home
  • Internet szolgáltató Pusztabánrévén

Hogyan lesz jó Internetem Pusztabánrévén?

Pusztabánrévén a jó Internet kapcsolat bekötése szinte a teljes területen adott annak ellenére, hogy a kábeles Internetet nem telepíthető. A KeviWLAN Kft. mikrohullámú kapcsolat segítségével Nagylapos környékén lévő tanyákon is megbízható Internet kapcsolatot tud kiépíteni. Ennek köszönhető, hogy az Internetes TV adások és streaming szolgáltatások ezeken a helyeken is elérhetők. A szolgáltatás ára rendkívül alacsony.

Mikrohullámú Internet megrendeléshez

Add meg a számodat, rövidesen visszahívunk

    A vezeték nélküli Internet WAN kapcsolat átviteli közege a mikrohullám. Kiépítéséhez nem szükséges kábel, mert a levegőben terjed. Szükség van hozzá egy adó antennára és egy vevő antennára. A KeviWLAN Kft. Internetszolgáltatóként mindkettőt biztosítja. Az adó az adott település vagy körzet egyik magaslati pontján helyezkedik el, a vevő az ügyfél ingatlanján. A vevő antennát a helyszíni felméréskor fel tudjuk szerelni, így a bekötés azonnalinak tekinthető. A telepítésnek nincs külön költsége a bekötési díjon felül, ha nem tartalmaz az alapszolgáltatáson kívüli berendezéseket.

    A mikrohullámú Internet sávszélessége sok helyen meghaladhatja a vezetékes Internet kapcsolat sebességét. Biztonságára jó példa, hogy SMART csomagjainkban is kínálunk garantált sávszélességű csomagokat.